Minneslund

Till minne av

LP1 SUCH  Ballysax Blossom "Olga

 

*1996-11-21 +2010-04-16

Någonstans finns en bro mellan himlen och vår jord.........Just på vår sida om himlen finns en alldeles särskild plats, Regnbågens bro.
Då ett djur, som stått någon av oss särskilt nära i livet, till sist dör, börjar det sin vandring till Regnbågens bro.
Där bortom, väntar grönskande ängar och böljande kullar på våra älskade vänner, där kan de springa och leka tillsammans.

Alla de djur som varit sjuka eller gamla, återfår sin hälsa och styrka. De som varit skadade eller lemlästade, görs hela och starka igen. Just sådana vi minns dem i våra drömmar om dagar i en tid som gått.

Våra djur är lyckliga och nöjda men, ändå fattas något, alla känner de saknad efter något särskild utvald, någon de lämnat efter sig. De springer alla omkring och leker tills den dagen kommer då en av dem hastigt stannar upp mitt i leken, för att skåda bort i fjärran…. Hennes blick är spänd och uppmärksam, iver och otålighet får hennes kropp att skälva. Plötsligtstörtar hon iväg från gruppen, flyger över det gröna gräset så fort hennes ben bär henne, allt snabbare och snabbare….

Du har blivit upptäckt och när du och din älskade vän möts, kastar ni er om varandra i outsäglig lycka, för att aldrig mer skiljas åt. Överlycklig slickar hon dig över hela ditt ansikte medan din varma hand åter smeker hennes älskade huvud och ännu en gång ser du in i dessa trogna ögon, som så länge saknats i ditt liv, men alltid funnits i ditt hjärta.

Tillsammans vandrar vi sedan över Regnbågens bro….för att aldrig mer skiljas åt.

Vår älskade OLGA

Matte, husse och lillmatte

 

back