Kennelträff 2012-07-27 till 29

Äntligen dags för kennelträff! som vanligt i strålande sol i dagarna tre. Fredagen den 27 träffades vi vid lunch och avnjöt en god lunch. Därefter hade vi genomgång av vardags skötsel och klippning av en wheaten, det var hunden Malte som var dagens objekt. Annelie Jeppsson tog med alla som ville prova på sök . På kvällen tände vi grillen och umgicks tills det var dags att göra kväll för att orka med morgondagen.

Lördagen bestod av rallylydnad som Lena Thorsen höll i med stort engagemang. Mycket uppskattat. Göran, Annelie J och Åke såg till att det blev viltspår utlagda till fem hundar. Tipspromenad hanns med innan lunch. Efter lunch var det dags för höjdpunkten årets Race. "Där det inte bara gäller att delta utan att vinna"  bästa hane blev Bono, bästa tik Peggy.  Årets vinnare Bono stort grattis! stoltas av alla var husse ;-).

På Söndagen var det dags att visa vad vi lärt oss på rally lydnaden genom en skoj tävling. Efter lunch avslutades helgen.

Ett stort tack till alla som kom och gjorde helgen minnesvärd även ett stort tack till alla som hjälpt till. Inte att förglömma alla som bakat underbart gott fikabröd! 

Barbro, Åke och Marina

 

Träff 2008

 

Nanna &Ida, Jörgen &Malte, Annelie &Babsan, Anders &Stella

Eva, Pia, Göran, Alice och Izak

Millan och Snodden

Lasse laddar inför racet med Bono

Anneli och Stella

Kaizer tittar längtansfullt på husse och matte

Peggy och Izak med sina valpar Kelly och Kaizy

Selma med sina valpar Izak, Kajsa och Stella

Ronja med sina valpar Snodden, Bono och mormor Stella

Stella med sina valpar Ida, Malte, Babsan och Ronja

 

Annelie tränar rallylydnad

 

back