Bästa valpköpare!

Vi är en liten familjekennel som har som mål att föda upp friska och mentalt bra hundar. Naturligtvis följer vi Svenska kennelklubbens regler och förordningar. När Ni köper valp av oss är den registrerad i SKK, ID-märkt, veterinärbesiktigad, avmaskad, vaccinerad mot parvo och kennelhosta samt dolda fel försäkrad i 3 år när den lämnar oss. Gratis klippning först året samt gratis klippning för utställning.

Eftersom jag har ett stort interesse att arbeta med mina hundar så lägger jag ner mycket tid i valphagen. Det vi gör för att Ni ska få en så bra valp som möjligt, är att vi valptestar valparna vid 58:e dygnet. Då har vi följt dem noga så vi vet lite hur just Er valp är. Det är ett önskemål att hela kullen mentalbeskrivs (MH), för att vi ska se hur kullen blev och att Ni kan se hur just Er hund blev. Detta gör att vi kan bli bättre som uppfödare och att Ni kan bli nöjda valpköpare. Friskheten är och så en jätteviktig bit för oss, för vad är väl en mentalt stark vacker hund som är sjuk. Vi försöker så noga vi kan att para på friska individer.

Om Ni intresserad av lydnad, spår, sök eller rapport så är jag utbildad SBK instruktör. Jag har även en del utbildning inom den mentala delen M1 och M3. Jag kan även ordna mindre läger inom dessa grenar.

Är Ni intresserad av utställning kan vi ordna handlerkurs och hjälpa till med hur det går till i utställningsringen.
Vi ordnar även vård och klippkurs.
I mån av tid ordnar vi kennelträffar.
Vi vill ha en bra kontakt med våra valpköpare, därför får Ni ringa och fråga hur mycket Ni vill, det är bara skojigt.

Välkomna att höra av Er till oss på kennel Irish Tullamore's.

Barbro & Åke

 

back